kia-soul

Soul Electric

dice_5

 

«Ingen annen elbil på nybilmarkedet gir i dag like mye for pengene som Soul Electric. Du får god rekkevidde, gode lademuligheter og masse utstyr til en meget attraktiv pris, i en bil som framstår mer «ferdig» enn mange konkurrenter.» Vi Menn
http://www.klikk.no/motor/bil/biltester/article934591.ece

 

Møt nye Kia Soul Electric, den første helelektriske nullutslippsbilen fra Kia. En 100 % elektrisk bil med imponerende rekkevidde og samme unike design som du finner på Kia Soul. Soul Electric har det lille ekstra. Med eksklusiv og frisk styling, LED-kjørelys og iøynefallende front- og baklykter inntar du veien med stil.

Kupeen i den nye Soul Electric preges av delikate overflater og avrundede konturer. Her finner du også eksklusive dekorelementer laget av miljøvennlige materialer. Instrumentene er tydelige og intuitive. Via infotainmentsystemet kan du kontrollere bilens ladestatus, finne avstand og rute til nærmeste ladestasjon, justere klimaanlegget og velge musikk til kjøreturen. Flerfarget lys rundt høyttalerne i fordørene pulserer i takt med musikken.

Innvendig har Kia Soul Electric en rekke funksjoner som gir god komfort for alle passasjerene. Den romslige og elegante kupeen har god benplass og takhøyde på alle sitteplasser, slik at alle i bilen får en behagelig kjøretur. Det er dessuten brukt miljøvennlig og biologisk materiale i alt fra polstringer og dekor til setetrekk og gulvteppe.

Du kan overvåke bilens ytelse, energibruk og annen informasjon på godt synlige skjermer i instrumentpanelet og i midtkonsollen.

Kia Soul Electric er den eneste elbilen som er basert på en SUV-plattform, og kombinerer effektiv urban kjøring med praktiske egenskaper. I tillegg til rikelig plass til passasjerene kan den også by på svært fleksible løsninger og god plass til bagasje. Baksetene kan deles og legges ned for å gi plass til last i ulike fasonger og størrelser. En annen nyttig detalj er oppbevaringsrommet under bagasjeromsgulvet. Her kan du for eksempel oppbevare verdigjenstander.

Teknikken er kanskje ny, men resultatet er det samme. I Kia Soul Electric opplever du ren kjøreglede. Den effektive motoren i Soul Electric vil overbevise deg med høy effekt og høyt dreiemoment, imponerende akselerasjon fra 0 til 100 km/t og en topphastighet på 145 km/t. Med en rekkevidde på inntil 212 km* og null CO2-utslipp er den dessuten et smart og miljøvennlig valg. Smidige kjøreegenskaper, lavt tyngdepunkt og minimal kjørestøy sørger for fremragende stabilitet og kjørekomfort for både fører og passasjerer.

kia_soul_ev_design_main_dash_big kia_soul_ev_technology_fast-charge_big kia_soul_ev_technology_charge-status-indicator_big kia_soul_ev_design_fullseat_big soul-el-sort-980x430 kia_soul_ev_technology_charge_port_big